Excerpt for De Voyeur by , available in its entirety at Smashwords

This page may contain adult content. If you are under age 18, or you arrived by accident, please do not read further.

DE VOYEUR

C.C. Steens

Published by: C.C. Steens at Smashwords

Copyright 2013 C.C. Steens

This ebook is licensed for your personal enjoyment only. This ebook may not be re-sold or given away to other people. If you would like to share this book with another person, please purchase an additional copy for each recipient. If you're reading this book and did not purchase it, or it was not purchased for your use only, then please return to Smashwords.com and purchase your own copy. Thank you for respecting the hard work of this author.

Hij vindt zijn weg over illegale paden tussen de bomen en struiken die zorgvuldig rondom de studenten-barakken van de plaatselijke universiteit zijn aangelegd en nu, na al die jaren, zo ver uitgegroeid zijn dat zij geheel onbedoeld precies die benodigde beschutting geven aan een man met zijn ‘hobby’. Zodra hij zijn stekje gevonden heeft, blijft hij stokstil staan vlak achter een dikke eik en in het duister is zijn zwarte kleding niet van de boomstam te onderscheiden. Het enige vage licht dat op het smalle zandpad vlak voor hem valt is afkomstig van de ramen van de studentenkamers aan de andere kant van het pad. Zo er al iemand door de ramen naar buiten kijkt, hij is onzichtbaar stil. Sommigen hebben hun gordijnen dicht, sommigen maar half, maar de meesten doen geen moeite en dat vindt hij maar al te prettig en hij vrijft met een hand omzichtig langzaam over zijn kruis bij de aanblik van een jonge studente die hem geheel onbedoeld een heerlijk uitzicht geeft op haar prachtige strakke spijkerbroek-kontje.

Zij maakt haar bed op, wat hem een heerlijk heet gevoel van voorpret in zijn stijve kloppende penis onder zijn stijf in zijn kruis gedrukte hand geeft en inkijk in haar laagingesneden top waaronder haar kleine stevige tietjes zonder bh lekker heen en weer wiebelen terwijl zij voorover buigt. Ineens kijkt zij op en staart naar buiten door haar ramen zonder vitrage met de gordijnen open, haar bed is klaar en opengeslagen en zij loopt langzaam op het raam af. Haar ogen spieden de bomenrij en struiken af, heeft zij hem gezien? Vermoedt zij iets of, zoals het de man voorkomt, verwacht of verlangt zij iets?

Nog even kijkt zij het raam uit en, alsof zij plotseling iets besluit gaat zij op haar bed liggen met al haar kleding aan. Hij is teleurgesteld, maar blijft naar haar kijken, laat zijn ogen over een paar andere ramen dwalen en er zijn zeker nog drie studentes waarbij hij geheel of gedeeltelijk bij hun kamers naar binnen kan kijken. Zijn die tepeltjes van het jonge studentje op haar bed ineens hard geworden? Links van haar raam gaat een kortharige kleine blondine op een stoel vlak voor haar raam zitten lezen en geeft de man nietsvermoedend een geweldig lekker uitzicht onder haar korte rokje waar hij haar strakke witte slipje heel goed tussen haar wijdgespreide benen kan zien. De brunette rechts van haar ligt nu op haar bed te kronkelen en kantelt haar bekken zover omhoog dat haar strakke kontje van het bed af komt en te beoordelen aan haar wijdopen mond, het snel bewegen van haar borstkast, het zweet op haar voorhoofd en de vage kreunen die hij maar net kan horen, is zij aan het klaarkomen.

Hij kijkt zijn ogen uit, want vlak voor het raam rechts van de klaarkomende studente staat een ander lekker jong wijffie zich langzaam uit te kleden. Haar ogen staren vaag en ‘nietsziend’ door het raam naar buiten, terwijl zij traag de knoopjes van haar strakomsluitende witte shirt openknoopt. Knoopje voor knoopje gaat het shirt verder open en zij onthult haar kleine strakke tietjes in een donkerrode bh, trekt het shirt helemaal uit, blijft even stil staan voordat zij de sluiting van de bh aan de voorkant losmaakt en haar lekkere tietjes onbloot. Terwijl zij de bh uitdoet priemen haar stevige tietjes met hun keiharde tepeltjes even fier omhoog door de bewegingen van haar armen.

Alsof zij trots is op haar halfnaakte resultaat, blijft zij topless voor het raam staan en omvat haar tietjes met haar handen, kneed en streelt ze wellustig en rolt haar harde tepeltjes tussen duimen en wijsvingers. Haar handen glijden over haar strakke buikje en slanke bovenlichaam omlaag naar de rand van haar superstrakke shorts. Haar vingers rusten even op de bovenrand, voordat zij tergend langzaam de knoop boven de gulp losmaakt en met een gebaar alsof zij een voorstelling geeft doet zij de rits wulps omlaag. De shorts zijn zo strak dat het haar veel moeite kost om het ‘ding’ over haar heupen en heerlijke billetjes omlaag te worstelen, vooral omdat zij er alles aan doet om te voorkomen dat zij haar witte slipje er tegelijkertijd mee omlaag trekt.


Purchase this book or download sample versions for your ebook reader.
(Pages 1-2 show above.)