Excerpt for Treinlusten by , available in its entirety at Smashwords

This page may contain adult content. If you are under age 18, or you arrived by accident, please do not read further.

TREINLUSTEN

C.C. Steens

Published by: C.C. Steens at Smashwords

Copyright 2013 C.C. Steens

This ebook is licensed for your personal enjoyment only. This ebook may not be re-sold or given away to other people. If you would like to share this book with another person, please purchase an additional copy for each recipient. If you're reading this book and did not purchase it, or it was not purchased for your use only, then please return to Smashwords.com and purchase your own copy. Thank you for respecting the hard work of this author.

Het was zeker niet mijn bedoeling en al helemaal niet op een vroege ochtend als deze. Ik had een redelijk ‘wilde’ avond gehad in de plaatselijke kroeg, het ene biertje na het andere, zo af en toe even naar buiten voor een pretcigaretje of een klein pijpje met wiet en weer terug naar binnen voor meer bier en onsuccesvolle pogingen een wijf te versieren. Dan maar pool spelen en ik was ook eigenlijk te stoned om er werkelijk iets van te maken met welk lekker wijf dan ook. De volgende ochtend had ik mij bijna verslapen en daardoor niet genoeg tijd om mijzelf even lekker af te rukken, dus ik vond mijzelf op weg naar mijn werk op de fiets met een razende kater en zo geil als boter.

Net op tijd om de trein te halen, was ik alweer voor de zoveelste keer erg blij met mijn abonnement en ik struikelde en stommelde de trein in tussen de dikke drommen forensen waartussen ik de nodige lekkere wijven zag en sommigen wel erg lekker zomers gekleed. Ik heb niks tegen korte rokjes en slanke benen, stevige tietjes en zwoele blikken, hoewel ik geheel andere zorgen had met betrekking tot het bonzen in mijn hoofd en de onwillige stijve in mijn broek. Ochtendtreinen zijn altijd overvol en omdat ik zo laat aankwam, vond ik enkel een plek op een tussenbalkon dat steeds voller en voller liep met andere passagiers. Tegen elkaar aangedrukt worden en nauwelijks ruimte voor ademhalen was zoals gebruikelijk en ik kon het niet vermijden dat ik met grote moeite een plekje vond vlak achter een lekker jong wijffie in een superkort rokje die zich net als ik in het midden van het vol balkon met één hand aan zo’n metalen paal vasthield.

Mijn adem rook nog steeds naar alcohol, ik was nog steeds half-stoned en het gewiebel van de vertrekkende trein dwong mijn onderlichaam telkens weer tegen het jonge vrouwtje haar strakke kontje. Na mij een paar keer te hebben verontschuldigd en haar verzekeringen dat het geen problem is, liet ik het maar over mij heen komen dat mijn harde paal in mijn broek constant tegen haar achterwerk aangedrukt werd. De situatie was nu eenmaal niet anders en eerst merkte ik niet dat de druk van haar strakke kontje tegen mijn stijve penis niet door de bewegingen van de versnellende trein veroorzaakt werden.

Iedereen was in een gesprek verwikkeld, de trein rammelde, op vol balkon is dat erg luid en ik hoorde allereerst haar vraag niet en ik stamelde: “Pardon?” “Ssshhht… niet zo luid.” En ik fluisterde in haar oor: “Wat zei je?” Zij draaide haar mooie gezicht naar mij toe en fluisterde in mijn oor. “Het is ok… duw maar tegen mij aan hoor… ‘t is best wel prettig.” ‘Ok’ dacht ik en met de volgende schok van de trein duwde ik de bobbel in mijn broek even lekker hard en stevig tegen haar lekkere strakke kontje aan. Het gebrek aan een ochtendorgasme deed zich voelen en ik besloot om mijn hand die niet bezig was met ondersteuning in het ‘spel’ te brengen. Dus, bij de volgende schuivende trilling van de trein had ik mijn hand tussen mijn kruis en haar heerlijke achterwerkje en voelde haar lijfje tegen mijn hand aan, een volgende schok en ik wreef even snel over haar superkorte rokje, nog een rammel en ik kneep even in haar billetje.

Haar gezicht draaide zich weer om en zij hijgde in mijn oor: “Je hand? Eronder?” “Ok.” Fluisterde ik terug en zonder op nog meer treintrillingen te wachten, duwde ik mijn hand en onderlichaam weer tegen haar lekkere korte rokje aan en schoof mijn hand onder het korte rokje. Blote billetjes? G-string? Ik voelde wat meer in het rond en constateerde dat zij helemaal niks onder dat suprkorte rokje aanhad. ‘YUM!’ riepen mijn pik, hoofd en lichaam en de beentjes die al wijduiteen geplaatst waren tegen het geschok van de trein gaven mij alle benodigde ruimte om mijn hand tussen die lekkere slanke beentjes te bewegen en ik vond haar blote spleetje. Lekker spleetje, een spleetje dat mijn hand verwelkomde, een spleetje dat meteen nat werd zodra ik mijn vingers tussen haar schaamlipjes duwde en geil reageerde op het naarbinnen duwen van mijn vinger.


Purchase this book or download sample versions for your ebook reader.
(Pages 1-2 show above.)