Excerpt for Op Het Strand Deel Drie by , available in its entirety at Smashwords

This page may contain adult content. If you are under age 18, or you arrived by accident, please do not read further.

OP HET STRAND DEEL DRIE

C.C. Steens

Published by: C.C. Steens at Smashwords

Copyright 2013 C.C. Steens

This ebook is licensed for your personal enjoyment only. This ebook may not be re-sold or given away to other people. If you would like to share this book with another person, please purchase an additional copy for each recipient. If you're reading this book and did not purchase it, or it was not purchased for your use only, then please return to Smashwords.com and purchase your own copy. Thank you for respecting the hard work of this author.

Zomer, zee en warm strand, ik slenter volledig naakt over het naaktstrand met enkel een handdoek over mijn linker onderarm gedrapeerd. De handdoek, iets wat iedereen wel bij zich heeft, zelfs op een naaktstrand, hangt daar om lekker strategisch mijn gigantische erectie te verbergen. Natuurlijk ben ik geil, natuurlijk is mijn penis hard en stijf, natuurlijk, omdat overal om mij heen allerlei naakte vrouwen liggen te zonnen. Stelletjes, mannen alleen en iedereen kijkt maar naar elkaar, het geeft niet hoezeer zij het proberen te verbergen, zij loeren naar kutjes, kontjes, penissen en tieten, allemaal lekker bloot en niemand geeft ruiterlijk toe dat zij dit doen omdat het geil is.

Soms verlangzaam ik mijn pas om wat langer naar een lekker naakt wijffie te kijken, soms blijf ik even staan en soms onthul ik even snel mijn gigantische erectie door de hand doek te verplaatsen. Ik ben zeer zeker niet de enige kerel die dit doet, ik zie zelfs een paar vrouwen een zelfde ‘gluurtocht’ naar naakte mannen doen en al doende kom ik dichterbij de duinen waar wijduiteen gespreid allerlei naakte vrouwtjes alleen liggen te zonnen. Van een afstand moet dit eruit zien als een losse groep van een tiental mannen die als het ware ‘etalages’ bekijken en de aangeboden ‘waren’ keuren.

Grote tieten, kleine borstjes, behaarde kutjes, geschoren spleetjes, allemaal behorend tot mooie jonge vrouwtjes die doen alsof het niks is en al die mannen die langzaam voorbij sluipen en tussen hun benen gluren. Sommigen met hun pikken stijf omhoog en allemaal botergeil bij het zien van al die uitgestalde genitaliën. Soms blijft zo’n geile kerel even stilstaan om wat langer naar zo’n lekker bloot wijffie te kijken, nog net niet aan zijn pik voelend en daarom heb ik die handdoek bij mij, want ik staar dus wel stilstaand naar zo’n heerlijk bloot kutje en voel aan mijn pik achter de handdoek.

Dichtbij de duinen en een beetje afgelegen ligt een vreselijk bloedmooi wijf, uiteraard helemaal naakt, op haar handdoek te zonnen en zij krijgt heel wat aandacht van de naakte kerels die haar voorbij lopen. Eén kerel blijft staan, staart naar haar kut tussen haar een weinig uiteen gespreide benen en speelt met zijn grote stijve penis. Zij heeft haar ogen dicht, maar zij doet ze meteen open, ziet wat hij doet, het is zijn schaduw op haar benen die haar van zijn aanwezigheid gewaar maakt en zij geeft hem een boze blik. Hij loopt snel door en ik, terwijl ik haar heerlijke naakte lijf nader, begrijp dit niet.

Ik bedoel maar, zij is een ontzettend mooie sexueel zeer aantrekkelijke vrouw die naakt op het strand ligt te zonnen, haar prachtige grote tieten en blote geschoren kut met uitpuilende schaamlippen in het openbaar ligt uit te stallen en zij neemt aanstoot aan zelfs maar de geringste aandacht van een man die geheel natuurlijk en volledig begrijpelijk botergeil wordt van haar sexuele uitstraling. Of ze nou wil of niet en vertel mij niet dat dit niet ergens in haar achterhoofd een rol speelt, waarom zou zij op z’n minst niet enig begrip tonen voor zo’n volledig normale en natuurlijke reactie van een heterosexuele man op haar prachtige blote lichaam?

Ik maak niet dezelfde fout als die kerel die nu een beetje verderop op het zand aan zijn pik zit te rukken en stiekum naar haar gluurt, want ik schuiffel opzettelijk naar haar kut kijkend haar naakte vorm voorbij, zodat wanneer ik stil sta mijn schaduw niet op haar lichaam valt. Ik kijk even snel om mij heen, laat mijn handdoek zachtjes op het zand vallen, draai mijn pik en lichaam naar haar toe en terwijl ik haar lekkere naakte lijf met mijn ogen zorgvuldig aftast, schuif ik mijn voorhuid over mijn hardopgezwollen eikel omlaag en beging te masturberen. ‘Lekker kutje’ denk ik en fantaseer over het neuken van die mooie spleet, het strelen van die lekkere tieten en het kussen van die volle mond.

Als vanzelf beweeg ik steeds dichterbij haar slanke benen. Zijn zij nu zelfs een beetje verder uiteen gespreid? Haar mooie gleufje met de geribbelde schaamlipjes staat een beetje open, het kleine donkere gaatje van haar vagina-ingangetje is vaag zichtbaar en ik schuiffel omzichtig voorzichtig tussen haar benen, dichterbij haar knieën en zij merkt niks. Merkt niet dat ik nu vlakbij haar mooie neukholletje aan mijn pik sta te rukken. Andere mannen staan wat verder af toe te kijken en zelf ook met hun penissen te spelen. Langzaam maar zeker zak ik door mijn knieën, land op mijn knieën tussen die van haar zonder haar aan te raken. Nog steeds merkt zij niets, ik laat mijn penis los en ik duik snel bovenop haar prachtige lijf.


Purchase this book or download sample versions for your ebook reader.
(Pages 1-2 show above.)